Over ons

Organisatie

De Broedplaats Hoorn wordt gefinancierd door de gemeente Hoorn en is een initiatief van diverse bestuurders uit het primair onderwijs, kinderopvang en andere organisaties die zich bezighouden met de ontwikkeling van kinderen. De uitvoering gebeurt in samenwerking met Kennisland. Samen hebben wij onze krachten gebundeld en een projectteam gevormd om Broedplaats Hoorn tot een succes te maken.

Ons projectteam bestaat uit:

Wessel Kok is adviseur Onderwijs en Jeugd bij Kennisland. Als antropoloog is hij gefascineerd door veranderprocessen, participatie en het bijeenkomen van verschillende werelden en perspectieven. Hij begeleidde diverse co-creatie- en dialoogtrajecten waar kinderen en jongeren samen met professionals en beleidsmakers concreet aan de slag gingen met vernieuwing, onder andere rondom passend en inclusief onderwijs, kansengelijkheid en jeugdhulp. Als facilitator neemt Wessel mensen graag mee in het vieren van diversiteit, en doelgericht te navigeren door complexiteit. 

Ik ben Rubya Trouerbach, werkzaam als projectleider bij SCIO Groep voor opvang en onderwijs en word vanuit Gemeente Hoorn ingezet voor Broedplaats Hoorn. Ik hou me bezig met innovatie, procesverbetering en samenwerkingsprojecten. Mijn missie is om ouders en professionals rondom kinderen te versterken en te verbinden.
Ik begeleid teams om tot optimale samenwerking te komen en zorg dat procesvernieuwingen tot stand komen en uitgevoerd worden. Daarbij hou ik altijd het gezin in beeld en streef naar gelijke kansen, zodat kinderen vrij, blij en krachtig kunnen opgroeien en ontwikkelen.

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!